نصب وردپرس در لوکال هاست

بحث این مقاله پیرامون نصب وردپرس در لوکال هاست میباشد. همانطور که میدانید در محیط لوکال هاست Localhost میتوانیم سایتهای خودمان را همانند محیط وب شبیهسازی کنیم. همچنین در این محیط نیازی به اتصال به اینترنت نداریم و در آخر هم میتوانیم فایلهای تغییر یافته را در سایت اصلی آپلود کنیم. برای داشتن محیط لوکال هاست از قبل بایستی برنامه زمپ XAMPP را بروی رایانه خود نصب کرده باشیم.
نصب وردپرس در لوکال هاست
برای نصب وردپرس در لوکال هاست، ابتدا وردپرس (WordPress) خام را از سایت اصلی وردپرس دانلود میکنیم سپس درایوی که برنامه XAMPP در آن نصب شده است را باز میکنیم و از داخل فولدر XAMPP فولدر htdoc را باز میکنیم. در آن یک فولدر جدید با نام دلخواه (به طور مثال: wptest) میسازیم.
حال وردپرسی را که از قبل دانلود کرده بودیم را در این فولدر unzip (خارج سازی از حالت فشرده) میکنیم.
به سراغ برنامه XAMPP میرویم و XAMPP control panel را اجرا میکنیم. در پنل برنامه بر روی دکمه start دو ماژول (Module) آپاچی (Apache) و مای اس کیوال (MySQL) کلیک میکنیم.
قابل ذکر است، هر زمان که بخواهید از طریق مرورگر خود در محیط لوکال هاست آدرسی را اجرا نمایید بایستی Action دو ماژول ذکر شده را Start نمایید. در غیر اینصورت مرورگر error میدهد.
حال مرورگر خود را باز کنید و آدرس Localhost/phpmyadmin را اجرا نمایید. صفحه ذیل باز خواهد شد. در این مرحله میخواهیم برای وب سایت جدید خود یک پایگاه داده جدید بسازیم. در قسمت چپ بر روی گزینه New کلیک کنید.
در صفحه جدید در فیلد Database name نام پایگاه داده خود (به طور مثال: dbwptest) را تایپ کنید و از قسمت Collation یکی از گزینهها (به طور مثال: utf8_unicode_ci) را انتخاب کنید.
بر روی دکمه Create کلیک کنید تا دیتابیس جدید ساخته شود.
درمرورگر خود آدرس Localhost/wptest را اجرا نمایید. صفحه ذیل باز خواهد شد. زبان فارسی را انتخاب نمایید و بر دکمه ادامه کلیک کنید.
در مرحله بعد دکمه بزن بریم! را کلیک کنید.
در صفحه جدید نام پایگاه داده همان نام پایگاه داده جدید (به طور مثال: dbwptest) و در نام کاربری کلمه root را تایپ کنید و حتما فیلد رمز خالی باشد. حال بر روی دکمه فرستادن کلیک کنید.
در صفحه بعد دکمه Run the instalation را کلیک کنید.
در مرحله بعد وردپرس جدید نصب شده است. از شما خواسته میشود تا عنوان سایت خود را تایپ کنید و برای وردپرس جدید خود نام کاربری و رمز عبور انتخاب نمایید. د رصورتی میخواهید رمز دلخواه خود را داشته باشید بعد تایپ رمز جدید در صورت سست بودن رمز حتما در فیلد تایید رمز تیک تایید بکارگیری رمز سست را بزنید و در فیلد ایمیل شما آدرس ایمیل خود را تایپ نمایید و در آخر بر روی دکمه راه اندازی وردپرس کلیک کنید.
نصب وردپرس در لوکال هاست با موفقیت انجام پذیرفت. حال بروی دکمه ورود کلیک کنید. سپس با وارد کردن نام کاربری و رمز عبوری که در مرحله قبل انتخاب کرده بودید میتوانید وارد وردپرس جدید خود بشوید.
به پنل وردپرس خوش آمدید. دقت فرمایید هر زمان که بخواهید بدون اتصال به اینترنت و فقط با اطمینان از فعال بودن دو ماژول برنامه XAMPP میتوانید از طریق تایپ نام وب سایت خود بعد از آدرس localhost/ (به طور مثال: localhost/wptest) سایت خود را مشاهده نمایید و از طریق تایپ /wp-admin بعد از آدرس فوق (به طور مثال: localhost/wptest/wp-admin) به پنل وردپرس خود دسترسی پیدا نمایید.