۴ مورد از بهترین ادویههای ضدسرطان

این ۴ ادویهی ضدسرطان دارای فواید سلامتی قدرتمندی هستند و بخشی از رژیم روزانهی من برای مبارزه با سرطان بدون شیمی درمانی بودند. آنها متداول هستند اما معمولا در غذاها یافت نمیشوند بنابراین باید در اضافه کردن آنها به غذاها بسیار حسابشده عمل کرد. برای آشنا شدن با این ادویه ها با راستینه همراه باشید.
ادویه های ضد سرطان
این ۴ ادویه عبارتند از: پونهی کوهی، سیر، فلفل هندی و زردچوبه.
1-زردچوبه
گیاه زردچوبه از خانوادهی زنجبیل است و هزاران سال است که در طب آیورودیک هندی (علم عمر طولانی) بعنوان یک عامل ضدعفونیکننده و ضدباکتری برای درمان عفونت، التهاب، التیام زخم، هضم ضعیف و … بکار میرود. و همانطور که ممکن است بدانید یک عنصر اساسی در غذاهای هندی، ایرانی، تایلندی و مالزیایی است.
مصرف زردچوبه از هر نظر برای شما مفید است چون حاوی ماده ای به نام کورکومین است که یک پلیفنول ضدسرطان قدرتمند میباشد. بطور بالینی ثابت شده که کورکومین مانع رشد سلولهای سرطانی مختلف ازجمله سرطان استخوان، سرطان سینه، تومورهای مغزی و سرطان کولون، سرطان کبد، سرطان پانکراس، شکم، مثانه، کلیه، سرطان پروستات، سرطان لوسمی، سرطان تخمدان، ملانوما و … میشود.
یکی از فواید ضدسرطانی آن بخاطر توانایی در القای آپوپتوز (مرگ طبیعی سلول) در سلولهای سرطانی میباشد.
2-پونهی کوهی
پودر کاری، یک عنصر رایج در آشپزی هندی و آسیایی معمولا مخلوطی از گشنیز، زردچوبه، زیره، شنبلیله و فلفل قرمز است که عطر و طعم بسیا رخوبی دارد.
پونهی کوهی دارای سطوح بسیار بالایی از آنتی اکسیدانها و ترکیبات ضدمیکروبی است. یک قاشق چایخوری پونهی کوهی به اندازهی دو فنجان انگور قرمز، قدرت آنتیاکسیدانی دارد. آن حاوی فیتوکمیکال کوئرستین است که ثابت شده پیشرفت سرطان را کاهش میدهد و آپوپتوز را تحریک می کند و علاوه بر این، پونهی کوهی یک منبع خوب از ویتامین کا و آهن است.
3-سیر
سیر یک ادویهی ضد سرطانی بسیار قوی است. مطالعات متعدد نشان دادهاند که آن، خطر ابتلا به تمام انواع سرطانها بخصوص سرطان کولون، شکم، روده و پروستات را کاهش میدهد.
سیر دارای خواص ضدباکتری قدرتمند است و همچنین توانایی جلوگیری از تشکیل و غیرفعال کردن مواد سرطانزا را دارد. همچنین میتواند ترمیم DNA را بهبود ببخشد، تکثیر سلول را کُند سازد و مانند زردچوبه و پونهی کوهی باعث آپوپتوز شود.
سازمان بهداشت جهانی توصیه میکند که بزرگسالان روزانه حدود ۱ حبه سیر تازه مصرف کنند.
4- فلفل هندی
فلفل هندی حاوی کپساسیسین است. آن یک ترکیب فعال است که لبها و زبانتان را میسوزاند. ثابت شده که کپسایسین میتواند سلولهای سرطانی را ازبین ببرد و باعث آپوپتوز شود.
همچنین فلفل هندی بخاطر خواص سمزداییاش، یک مادهی مهم در پاکسازی بدن است.
هر چه تندتر، بهتر: اگر میتوانید تندی فلفل را تحمل کنید، فلفل های هابانرو ۴ تا ۶ برابر فلفل هندی کپسایسین دارند و میزان تندی آنها با مقیاس اسکویل، ۲۰۰ هزار واحد است.
اولین باری که یک فلفل چیلی فوقالعاده تند خوردم، در سن ۲۰ سالگی بود. او نصف فلفل را خورد و من نصف دیگرش را. آنقدر تند بود که هوش از سرم پرید. نمیدانم خوردن آن باعث ترشح اندورفین یا آدرنالین شد یا چیز دیگری اما در نهایت ما تا زمان ازبین رفتن تندی آن روی چمنهای حیاط دراز کشیدیم. تجربهی خیلی جالبی بود.