پخت سریع

کرپ مرغ پنیری

زمان آماده سازی: 10 دقیقه                                             زمان پخت: 10 دقیقه

 

معمولا کرپ ها در انواع بسیار متفاوتی تهیه میشوند در زیر نحوه پخت کرپ مرغ پنیری لقمه ای را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید این کرپ را برای یک صبحانه عالی تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم:

مواد کرپ:

تخم مرغ2 عدد
شیر1 لیوان
آرد100 گرم
نمک، فلفل سیاه و پودر زنجبیلبه میزان لازم

مواد میانی:

سینه مرغ300 گرم
نخود فرنگی1 فنجان
هویج2 عدد
ذرت1 فنجان
روغن مایع2 ق غ
نمک و فلفلبه میزان لازم
پنیر موزارلای رنده شدهبه میزان لازم

تمام مواد کرپ را با هم مخلوط کرده و ابتدا آرد را کم می ریزیم و با همزن میزنیم تا مایه غلیظ بدست بیاید که به راحتی از قاشق بریزد. خمیر را از الک رد کنید و با قاشق کمک کنید تا از الک رد شود.با این روش خمیر یکنواخت و صافی بدست می آورید.

سپس ماهیتابه را گرم می کنیم و با کمک برس یا دستمال تمیز کف ماهیتابه را چرب میکنیم.

یک ملاقه از مایه را برداشته و داخل ماهیتابه میریزیم و با تکان دادن ظرف مایه را در ظرف پخش می کنیم. یک طرف را سرخ کرده و سپس برمی گردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

این مراحل را تا زمانی که مایه کرپ تمام شود ادامه می دهیم.

طرز تهیه مواد میانی

سینه مرغ را با 2 ق غ روغن  سرخ می کنیم. سپس نخود فرنگی، هویج نگینی خرد شده، ذرت آبپز یا کنسرو ذرت و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. (می توانید پیاز داغ هم اضافه کنید)

یکی از کرپ ها را  برداشته و کمی سس یا رب گوجه رویش می مالیم. 2 قاشق از مواد گوشتی را  برداشته روی کرپ می گذاریم و با دقت رول می کنیم تا پاره نشود. بعد در ظرف مورد نظر کنار هم چیده و در آخر هم پنیر پیتزا را رویش می ریزیم و در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم. دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد می گذاریم تا رویش کاملا طلایی شود.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا