مربا

طرز تهیه مربای کیوی

 

مرباها جزء شیرینیجاتی هستند که اصولا یک نوع یا انواع گوناگون اون در هر خونه ای پیدا میشه و که میتونیم در وعده های متفاوت غذایی به خصوص وعده صبحانه سرو کنیم. اصولا فصل پخت مرباهای متنوع، تابستان است چرا که میوه های متنوع و خوشمزه ای در این فصل وجود داره. اما مرباهایی هم هستند که مختص فصل های دیگه سال باشن و با میوه های اون فصل تهیه بشن . به عنوان مثال  مربای پرتقال یا مربای کیوی که به عنوان مربای پاییزه یا مربای زمستانه می شناسیمشون.

 

kiwi jam1 - طرز تهیه مربای کیوی

 

مربای کیوی از جمله مرباهای خوشمزه و پر خاصیتی است دارای آنتی اکسیدان و ویتامین c فراوونه می تونه گزینه خوبی برای سرو در وعده صبحانه یا میان وعده هامون در طول روز باشه. مربای کیوی رو مثل بیشتر مرباها  علاوه بر اینکه می شه به صورت معمول سرو کرد می تونیم در تهیه انواع دسر به خصوص دسر های کرمی یا به عنوان رومال یا مغزی شیرینی استفاده کنیم که به خاطر داشتن طعم ترش و شیرین یا ملسش، طعم متفاوت و خاصی به خوشمزه هامون می ده.

در این نوشته روش تهیه مربای کیوی و فوت و فن درست کردن مربای کیوی خوشمزه خونگی رو آموزش می دم تا بتونید با خلاقیت و ابتکار اون رو به شیوه های متفاوت سرو کنید و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت کافی ببرید.

 

kiwi jam2 - طرز تهیه مربای کیوی

طرز تهیه مربای کیوی

مرحله اول:

کیوی را پوست بگیرید و آن را به شکل حلقه ای یا هر شکلی که دوست دارید برش بزنید(برای اینکه له نشود بهتر است از کیوی رسیده سفت  برای مربای کیوی استفاده کنید)

 

kiwi jam3 - طرز تهیه مربای کیوی

 

مرحله دوم:

نیمی از شکر را لابه لا و روی شکر بریزید و اجازه دهید به مدت سه تا پنج ساعت در یخچال استراحت کند و آب بیاندازد (آب انداختن باعث می شود از آب اضافی کمتری استفاده کنید و در نهایت مربای خانگی لذیذتری داشته باشید)

 

مرحله سوم:

پس از استراحت، کیوی را روی حرارت ملایم قرار دهید و آب و باقیمانده شکر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مربا به جوش آید.

(شکرک های دور ظرف را هرگز جدا و مخلوط مربا نکنید چرا که باعث شکرک زدن مربا در یخچال می شود.)

 

kiwi jam4 - طرز تهیه مربای کیوی

 

مرحله چهارم:

25 تا 30 دقیقه زمان نیاز است تا مربای کیوی قوام آمده و خوشمزه شما آماده شود. پس از خاموش کردن شعله، آب لیمو را به مربا اضافه کنید. پس از آماده  و خنک شدن مربای کیوی بهتر است آن را در ظرف شیشه ای در دار و استریل شده بریزید تا کپک نزند.

 

kiwi jam5 - طرز تهیه مربای کیوی

 

kiwi jam6 - طرز تهیه مربای کیوی

 

نکات کلیدی تهیه مربای کیوی

 

– اگر می خواهید مارمالاد کیوی داشته باشید در انتهای کار مربا را میکس یا له کند و یا از کیوی نرم استفاده کنید.

– در صورت تمایل مقداری زعفران دم شده یا یک قطره رنگ خوراکی سبز به مربا بیافزایید تا رنگ آن تغییر کند.

– اگر دوست داشتید همراه لیمو، 1/8 قاشق چایخوری وانیل خالص به مربا اضافه کنید تا عطر بیشتری داشته باشد.(مربای کیوی وانیلی برای استفاده در کیک و شیرینی بسیار مناسب است)

– برای امتحان قوام مربا، مقداری از شهد را داخل آب سرد بریزید اگر به سرعت در آب حل نشد نشانه قوام مناسب مربا است.

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن