کیک و شیرینی

طرز تهیه بستنی خانگی

شیری که برای بستنی استفاده می کنید باید شیر محلی باشد. شیر گاومیش، گوسفند واسه بستنی عالیه البته از شیر گاو هم می توانید استفاده کنید.
آگه هیچ کدوم در دسترستون نبود از شیر پاستوریزه پرچرب استفاده کنید.

مواد لازم

شیر پرچرب یک لیتر (چهار لیوان)
شکر 280 گرم تا 300 گرم
ثعلب یک قاشق مرباخوری
گلاب نصف استکان
وانیلیک هشتم قاشق چایخوری

 

 نکته:ثعلب از لوازم قنادی ها میتوانید تهیه کنید.

شیر رو روی گاز بزارید تا بجوشه شکر و ثعلب رو خوب با هم مخلوط کنید وقتی شیر به جوش اومد در دست راست همزن را بگیرید و با دست چپ کم کم شکر و ثعلب رو اضافه کنید مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه. گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. وقتی دوباره جوش اومد.گاز رو خاموش می کنیم و میزاریم سرد سرد بشه. و میزاریم فریزیر.

توجه داشته باشید که مواد نباید یخ ببنده قبل از اینکه یخ ببنده بیرون بیارید‌ و با همزن دستی یا قاشق چوبی خوب بزنید (حدود دو الی سه دقیقه) و دو باره بزارید فریزیر این کار رو پنج الی شش دفعه تکرار میکنیم تا بستنی کشدار وبدون یخ زدگی باشه. بستنی نباید ببنده وگرنه تکه های یخ توش بوجود میاد که موقع خوردن زیاد لذت بخش نیست هر مرحله حدود یک الی دوساعت ساعت طول می کشه تو فریزیر باشه باید صبور باشید تا بتونید یک بستنی و خوشمزه تحویل عزیزانتون بدیدی. اگه خواستید زعفرانی یا کاکائو ی درست کنید مرحله اخر به بستنی وانیلی کمی پودر کاکائو بزنید و خوب باهاش مخلوط کنید. بستنی که اماده شد بریزید ظرف دربسته یک شب تو فریزیر باشه و اماده س نوش جان.

هر مرحله زدن سه الی چهار دقیقه طول میکشه اگه کمتر از این بشه تکه های یخ توشه هروقت بستنی درست کردید چه با دستگاه چه با دستی حتما باید یک شب تو فریزیر بمونه که سفت و کشدار بشه عزیزان بستنی اگر بیش از حد شیرین باشه تو دمای محیط زود آب میشه بهتره تو ظرف استیل بزارید فریزیر.

میتونید مرحله آخر خامه بزنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا