نوشیدنی

طرز تهیه شکلات داغ ایتالیایی

شکلات داغ به سبک ایتالیایی، شاید یکی از لذت بخش‌ترین نوشیدنی‌های گرم دنیا باشد! هات چاکلت ایتالیایی غلیظ و کرمی است و به همراه کمی خامه سرو می‌شود. تفاوت این نوشیدنی با انواع مشابه آن استفاده از نشاسته ذرت است که به آن بافت ابریشمی و نرمی می‌دهد. به نظر این نوشیدنی انتخاب خوبی برای یک روز سرد باشد.  پس اگر تا به حال این سبک از هات چاکلت را امتحان نکرده‌اید، توصیه می‌کنیم این دستورالعمل ساده را دنبال کنید.

مواد لازم

شیر 2 پیمانه
شکر 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو   1 قاشق غذاخوری
شکلات تلخ   120 گرم
نشاسته ذرت 1 یا 2 قاشق غذاخوری
نمک کمی
خامه قنادی برای تزئین

طرز تهیه

  1. شکلات را کاملا خرد کنید و کنار بگذارید. همچنین نصف شیر را با نشاسته ذرت مخلوط کنید و آن را نیز کنار بگذارید.
  2. در یک قابلمه کوچک یا شیردوش، بقیه شیر را به همراه شکر، نمک و کاکائو بریزید. روی حرارت با شعله متوسط قرار دهید تا گرم شود. در این موقع باید مداوم هم بزنید تا مواد کاملا حل شوند. سپس مخلوط شیر و نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید 2 الی 3 دقیقه روی حرارت ملایم بماند.
  3. سپس شکلات خرد شده را به سایر مواد درون قابلمه اضافه کنید و شعله را خاموش کنید. شکلات را با سایر مواد کاملا هم بزنید تا با حرارت آن حل و یکدست و غلیظ شود.
  4. شکلات داغ ایتالیایی آماده است. می‌تواند با خامه فرم گرفته و تکه‌های شکلات آن را تزیین و سرو کنید.

نکات

  • استفاده از 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت برای تهیه هات چاکلت ایتالیایی کافی است. اما اگر می‌خواهید نوشیدنی شما غلیظ‌تر شود از 2 قاشق نشاسته ذرت استفاده کنید.
  • مقدار شیرینی این نوشیدنی را نیز بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.
برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن