آشپزیدسر

طرز تهیه کرم کارامل

کرم کارامل یکی از دسرهای معروف فرانسوی است که طرفداران زیادی دارد و خیلی خوشمزه است در ادامه با 3 روش تهیه ی کرم کارامل خانگی آشنا می شوید.

طرز تهیه کرم کارامل بدون فر

مواد کرک کارامل

 تخم مرغ 5 عدد
شیر 2 پیمانه
 شکر نصف پیمانه
 وانیل 1 قاشق چایخوری

مواد سس کارامل

شکر نصف پیمانه
آب 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا در ظرفی مناسب، شکر و آب را بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدهید تا کم کم شکر کاراملی شود. شکر کارملی شده را ته قالب های مد نظر بریزید.

در ظرفی دیگر تخم ها را به همراه شکر و وانیل بریزید و خوب هم بزنید، سپس شیر را به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید. کرم آماده شده را از صافی عبور بدهید تا ماده ی سفتی داخل آن نماند، سپس آن را داخل قالب ها بریزید. 1/3 بالای قالب باید خالی باشد روی قالب ها را با ورق آلومینیوم بپوشانید. قالب ها را داخل قابلمه ای بزرگ بچینید و داخل قابلمه را تا جایی آب بریزد که نصف ارتفاع قالب ها را بپوشاند.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب داخل آن بجوش آید. پس از آن حرارت را ملایم کنید و 20 دقیقه اجازه بدهید تا کرم کارامل آماده شود، پس از آن کرم کارامل ها را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدهید بعد از گذشت این زمان ابتدا با کارد به آرامی لبه های کرم کارامل را از ظرف جدا کنید و سپس آن را در ظرف مناسب برگردانید.

طرز تهیه کرم کارامل خانگی

مواد کرم کارامل

 شیر 2 پیمانه
 شکر نصف پیمانه
 تخم مرغ 3 عدد
 وانیل 1 قاشق چایخوری

مواد کارامل

 شکر نصف لیوان
 آب 1/3 لیوان

طرز تهیه

شیر و شکر را روی حرارت قرار بدهید و هم بزنید تا شکر حل شود و شیر نیمه گرم شود. تخم مرغ ها را داخل ظرفی بشکنید شیر ولرم را کم کم اضافه کنید و هم بزنید سپس وانیل را اضافه کنید.

شکر با آب را در قابلمه ای بریزید روی حرارت متوسط اجازه بدهید شکر شود، حرارت را کم کنید تا شربت رنگ کارامل شود.

فر را از قبل با دمای 180 درجه روشن کنید. کارامل را داخل 4 عدد ظرف تک نفره بریزید و اجازه بدهید سرد شود. شیر و تخم مرغ را روی کارامل سرد شده بریزید داخل تابه ای دیواره دار آب سرد بریزید و ظرف های کارامل را داخل آب قرار بدهید به روش (بن ماری) آب باید تا نیمه های ارتفاع ظرف را بپوشاند.

به مدت 60 تا 90 دقیقه داخل فر قرار بدهید و بعد از این مدت با یک کارد کمی داخل کرم کاراملتان بگذارید اگر کارد تمیز بود آماده است. آن را از فر خارج کنید. بعد از پخت اجازه بدهید 2 ساعت داخل یخچال بماند و در پایان قالب ها را برگردانید و سرو کنید.

طرز تهیه کرم کارامل شکلاتی

مواد کرم کارامل

شیر  315 میلی لیتر
 خامه   185 میلی لیتر
 زرده تخم مرغ 4 عدد
 شکر 60 گرم
 شکلات تکه تکه شده  150 گرم

مواد کارامل

 آب  185 میلی لیتر
شکر 185 گرم

طرز تهیه

برای کارامل، آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدهید تا آنقدر بجوشد تا کاراملی شود و داخل قالب ها بریزید و بگذارید سرد شوند. شیر و خامه را روی شعله گرم کنید اجازه ندهید بجوشند و شکلاتها را اضافه کنید تا حل شوند، زرده های تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید و به مخلوط شکلاتی اضافه کنید و مخلوط کنید.

و بعد این مخلوط را داخل قالب هایی که کارامل ریختید بریزید، قالب ها را داخل یک ظرف لبه دار بگذارید و تا نصف قالب ها آب گرم (جوش) بریزید و 50 دقیقه در فر گرم شده 170 درجه قرار بدهید. زمانی که از فر بیرون آوردید اجازه بدهید به دمای محیط برسد سپس یک شب داخل یخچال قرار بدهید و بعد داخل ظرف های دلخواه برگردانید.

نکات

  • زمان اضافه کردن مراحل کرم کارامل دقت کنید که مواد یک دما شوند که شیر شما بریده بریده نشود.
  • اصولا بهترین قالب برای کرم کارامل قالب های چینی تک نفره است.
برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن